Moms och arbetsgivaravgift klart

Nu är alla mina bolag klara och färdigrapporterade och skatten är betald.


Snöskottning till vilket värde ?

Nu håller entrenörerna på att skotta cykel och gångvägar och då frågar jag till vilken nytta. Snön kommer att försvinna inom någon dag. Det är väldigt märkligt hur det fungerar i samhallet och med kommunens pengar. Jobbar proaktivit istället och börja i tid när det ska falla mängder med snö och det kommer att ligga kvar en längre tid.


dollarspekulationer

Dollarkursen har gått upp 1 krona det senaste året och frågan är vad som händer i framtiden. Kommer den att fortsätta uppåt eller stannar den på denna behagliga nivå. Dollarn verkar styras mycket av råvarupriset på oljan. När oljepriset går ner så sticker dollarkursen uppåt. Vad händer då med oljepriset, ja, marknaden på råvaror är dålig och en vändning borde vi se inom en snar framtid. Alltså borde dollarkursen ligga kvar på denna nivå. Så spekulationer i dollar är inget säkert tips.


Jaha,, nyval

Undra om det blir pajkastning fram till nyvalet eller om det är något parti som har en plan gör en smart och strategisk manöver.


Dårarna i riksdagen

Nu fällde SD regeringens budgetförslag. Jag undrar vad det finns för tanke bakom detta rävspel. De vill tydligen skapa kris och kaos och det är nog vad väljarna vill också, dvs de som har röstat på SD.